Tähän suuntaan

Koiramekka

 

Tilat

Koiramekka käsittää yhteensä 3900m2 lämmintä tilaa harrastaa. Tila on jaettu seitsemään reilun kokoiseen kenttään. Kentistä 1-6 ovat agilitykenttiä ja kentällä 7 voi harrastaa esim. tokoa tai näyttelyharjoituksia. Kenttiä erottaa väliaita, joka estää koiria pääsemästä ja näkemästä naapurikentille.

Koiramekasta löytyy myös luentotilaa, koirien jumppasali Houndy Gym sekä kahvio CafeMekka jonne myös koirat ovat luonnollisesti tervetulleita. Tule ja viihdy rennossa tunnelmassa.

Kenttäkartta

Kentät 1-5: 15x30 metriä ja kentät 6-7: 12x30 metriä.

Kentät 1-5: 15x30 metriä ja kentät 6-7: 12x30 metriä.

 

Kilpailut ja tapahtumat

sateenkaari.gif

Koiramekka sopii erinomaisesti agilitykilpailuiden ja muiden koiraharrastustapahtumien järjestämiseen. Kenttien kokoa voidaan muokata tilaisuuteen sopiviksi. Koiramekassa tapahtumien järjestäminen on tehty helpoksi. Sieltä löytyy mm. toimintavalmis ajanotto, äänentoisto ja live-stream järjestelmä. 

Tapahtumien yhteyteen voit vuokrata CafeMekan valmiine tarjoiluineen. Yläkerrasta löytyy myös kokous/luentotila n. 20 henkilölle. Hallista löytyy myös mahtava koirien kuntosali Houndy, jonka voit myös varata käyttöösi. Tilavarauksissa voit ottaa yhteyttä toimisto@koiramekka.fi.

Keinonurmi ja agilityesteet

Koiramekan alusta on kotimainen Saltex DROP4008

Koiramekan alusta on kotimainen Saltex DROP4008

Alustassa Koiramekka luottaa suomalaisuuteen. Saltexin huippulaadukas keinonurmi takaa hyvät pito- ja jousto-ominaisuudet sekä koiralle, että ohjaajalle. Nurmi ei sisällä täyttöaineita jolloin sen puhtaanapito on helpompaa. Näin koirasi ei saa suuhunsa mitään ylimääräistä ja omatkin vaatteet pysyvät puhtaana.

puomi.gif

Agilityesteet ovat Galican huippulaatua ja tulevat Espanjasta.

Galican esteet ovat käytössä myös virallisissa Agility MM kilpailuissa.

Galican esteet ovat käytössä myös virallisissa Agility MM kilpailuissa.

 
vaukoira_iso.gif