Koiramekka

Mekka-Avain eli kausikortti

Mikä on Mekka-avain?

Mekka-Avaimella eli kausikortilla on oikeus treenata itsenäisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa millä tahansa vapaalla kentällä. Mekka-Avain on henkilökohtainen.  Mikäli tulette harjoittelemaan treeniporukalla, on kaikkien kentällä treenaavien oltava Mekka-avaimen lunastaneita. Avaimellista henkilöä voi kuitenkin avustaa muussa kuin kaupallisessa valmennustarkoituksessa toinen henkilö, joka ei treenaa itse. Kausikortin voi lunastaa kuukaudeksi, neljäksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Jos olet Pro Perron valmennusryhmäläinen, voit lunastaa avaimen myös ilman määräaikaa. Mikäli hallille sattuu useampia kausikorttilaisia yhtä aikaa, tulee kenttä luovuttaa kohtuullisen (max. 30 min) ajan kuluessa vuoroaan odottavalle. Tarkistathan ajanvarauskalenterista vapaat ajat aina ennen Koiramekkaan tuloa. Kalenteri päivittyy koko ajan.

Kausikortti lunastetaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@koiramekka.fi.  Kerro viestissä monenko kuukauden harjoittelujakson haluat varata. Ovikoodin ja laskun saat paluuviestissä. 1 vuoden kausikortin voi maksaa kahdessa erässä.

Kenttävaraus

Kenttä 6 sopii parhaiten yksittäisten esteiden harjoitteluun.

Kenttä 6 sopii parhaiten yksittäisten esteiden harjoitteluun.

Mitä tarkoittaa kenttävaraus?

Kenttävaraus on valinta sinulle, joka haluat treenata itseksesi tai kaveriporukan kesken. Kenttävarauksella voi olla kuinka monta treenaajaa tahansa. Kenttävarauksen voit tehdä mille tahansa kentälle, missä on vapaata. Kenttävaraus maksetaan heti varauksen yhteydessä. Kenttävarauksia voi ottaa niin monta peräkkäin kun vapaata aikaa löytyy.

Ohje

vaukoira_pieni.gif
 1. Avaa kalenteri
 2. Ostaa prepaid-kortti tehdäksesi varauksen
  1. Paina: Osta prepaid-kortti. 
  2. Valitse Sopiva saatavilla olevat prepaid-kortti
   Valittavana on 1 x 30min, 2 x 30min ja 10 x 30min prepaid kortteja. 
  3. Maksa prepaid kortti käyttämällä Bambora palvelua.
 3. Valitse varattava kenttä ja aika
  Paina: Varaa aika (hinta EUR)
 4. Vahvista varaus 
  Paina: Varaa ja maksa aika
 5. Maksa käyttäen prepaid-korttia tai maksa verkkomaksulla.
 6. Valmis!
  Näet omat varauksesi kohdasta: Omat varaukset. 
  Jos haluat poistaa tämän varauksen, se on tehtävä ennen viimeistään tuntia ennen varattua aikaa. Varauksen peruutus palauttaa siihen käytetyt prepaid kortit.