Koiramekka ja Omaeläinklinikka Kuopio yhteistyöhön

kuopio_web.jpg

Elokuussa Kuopion Siikarannassa avattava, Suomen suurin koiraurheilukeskus Koiramekka ja Omaeläinklinikka ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Yhteistyön myötä Omaeläinklinikan eläinlääkärit pitävät säännöllisesti mm. koirien terveystarkastuksia Koiramekan nimikkokentällään. Lisäksi tarkoituksena on järjestää erilaisia urheilukoirien hyvinvointiin liittyviä asiantuntijatapahtumia. Koiramekka tarjoaa ainutlaatuisen harjoittelumiljöön lähes 400 koiraharrastajalle viikoittain. Lisäksi kilpailut ja erilaiset tapahtumat kokoavat satoja harrastajia paikalle.

“Meille on tärkeää tavata ja tutustua koiranomistajiin heidän harrastuksensa parissa. Haluamme auttaa omistajia ennaltaehkäisemään lemmikkiensä loukkaantumisia ja opettamaan heitä tarkkailemaan mahdollisia rasituksen merkkejä. “ kertoo Omaeläinklinikan johtava eläinlääkäri Sanna Ormio.

Omaeläinklinikka avasi Kuopiossa vuorokauden ympäri päivystävän eläinsairaalan toukokuussa 2018. “Tällaista palvelua ei kuopiolaisilla ole tähän asti ollut saatavilla.” Ormio kertoo

Koiramekka haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman laajasti palveluita koiran hyvinvointiin liittyen. “ Koirien hyvinvointi ja terveydenylläpito ennaltaehkäisevästi on yhteinen tavoitteemme, ja olemme todella innoissamme yhteistyöstä Omaeläinklinikan kanssa” iloitsee Koiramekan toimitusjohtaja Harri Katainen.

Lisätiedot:

Omaeläinklinikka
Sanna Ormio
johtava eläinlääkäri
040 538 6876 sanna.ormio@omaelainklinikka.fi

Koiramekka
Harri Katainen
toimitusjohtaja
040 142 4604
harri.katainen@properro.fi

Omaeläinsairaala Kuopio
Outi Kaasinen
Aluepäällikkö
040 157 3100
outi.kaasinen@omaelainklinikka.fi